onsdag 10 mars 2010

Loppis

Ikväll har jag varit till ungdomslokalen och ställt i ordning till loppis som ordnas i byn nästa vecka, eller det börjar redan nu på lördag. Det är alltid lite knepigt att få rum med alla bord och få dem placerade på bästa sätt. Det är nämligen 66 stycken bord så det är några att placera ut.

Så om ni har ledigt över helgen kan ni ju komma förbi och se om ni råkar hitta något fynd. Dörrarna öppnas klockan 12.


Som moster skrev här tidigare var vi och skidade månskensloppet och när man kom fram till Horonkylä sålde man bland annat lotter. Vi köpte självklart lotter och jag råkade vinna ett pris! Men vad vann jag?Vi försökte läsa på förpackningen men det fanns bara japansk text. Vi förstod iallafall att det kunde vara bra att ha när man skidade, så kanske det är nån typ av energistång... Men när man öppnade paketet fanns det en mindre påse med nåt svart pulver i. Efter många funderingar fram och tillbaka och alla hade tummat på förpackningen, vissa smakade till och med på pulvret, kom vi äntligen på vad det var. Påsen blev nämligen varm efter att alla tuppat på den, det var såna där värmekuddar.
Så efter alla funderingar och ideer blev jag nästan besviken att det inte var nåt roligare..

M

2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Blir riktigt sugen på att komma och kolla loppisen, men tror inte jag hinner... Har så mycket program i helgen.
Kan tänka mig där finns mycket att fynda, på så många bord!

Lyckoslanten sa...

Knepig påse det där...
Tänk om någon kunde komma och länsa skåpen här på alla dessa muggar, som bara växer i antal. Det kunde finnas ett bord dit man för, så får uf sälja för egen vinst! :o)